Petson hundförsäkring

Petson hundförsäkring

Petson hundförsäkring

Petson är en svensk försäkringsgivare specialiserad på djurförsäkringar, inklusive hundförsäkringar. Företaget erbjuder omfattande skydd för din fyrbenta vän, med en rad olika alternativ beroende på ditt specifika behov och budget. Petson strävar efter att ge hundägare lugn och trygghet genom att tillhandahålla försäkringar som täcker alltifrån rutinmässiga veterinärbesök till akuta sjukdomsfall och olyckor. Deras hundförsäkring är designad för att erbjuda det bästa möjliga skyddet för din hund, oavsett ras eller ålder. Med Petson kan du känna dig trygg i vetskapen om att din hund får den vård den behöver när den behöver den mest.

Sidan innehåller annonslänkar

Petson Hundförsäkring

petson

Petson Hundförsäkring Innehåll

Max ersättningsbelopp: 25 000kr, 60 000kr, 120 000kr eller 175 000kr
Fast självrisk: 900, 2900 eller 4900kr
Rörlig självrisk: 15% eller 25%
Rabatt: 15% Lanseringsrabatt

Tilläggsförsäkringar:

  • Livförsäkring
  • Liv med användbarhetsförsäkring
  • Avelsförsäkring

Petson hundförsäkring

Petson Hundförsäkring

Hos Petson är möjligheterna stora att styra sin månadskostnad. Detta då det finns väldigt mycket valmöjligheter med de olika ersättningsbeloppen samt med självriskerna.

Se ditt pris
5 star

Fördelar med petson

Petson hundförsäkring har många fördelar

Några av de fördelar som Petson erbjuder

Omfattande Skydd: Petson Hundförsäkring erbjuder en omfattande försäkringsplan som täcker inte bara veterinärvård utan också andra kostnader kopplade till ditt husdjurs hälsa, såsom medicinering och rehabilitering. De erbjuder även marknadens högsta ersättningsbelopp.

Förebyggande Vård: Försäkringen inkluderar förebyggande vårdåtgärder som vaccinationer och avmaskning, vilket hjälper dig att hålla ditt husdjur friskt.

Tandvård: Petson Hundförsäkring täcker även tandvård, vilket ofta förbises men är avgörande för ditt husdjurs totala hälsa.

Ingen Åldersgräns: Till skillnad från många försäkringsbolag har Petson ingen åldersgräns för skydd. Det betyder att ditt husdjur kan vara försäkrat oavsett ålder.

Hundförsäkring petson

Vad ingår i Petson hundförsäkring?

Hundförsäkring

Petson är en försäkringsgivare i Sverige som specialiserar sig på att erbjuda omfattande försäkringsskydd för husdjur, och i synnerhet hundförsäkringar. Företaget förstår djupt de unika behoven och utmaningarna som kommer med att ta hand om en hund, och har därför utformat sina försäkringspaket för att ge bästa möjliga skydd och trygghet för både hund och ägare.

En av de huvudsakliga försäkringarna som Petson erbjuder är sjukvårdsförsäkringen för hundar. Denna försäkring är särskilt utformad för att täcka veterinärkostnader som uppstår när din hund blir sjuk eller skadas. Det innebär att om din hund behöver medicinsk vård, oavsett om det är för en mindre åkomma eller en större operation, kan du få ekonomisk hjälp för att täcka kostnaderna. Sjukvårdsförsäkringen täcker allt från rutinmässiga undersökningar och diagnostiska tester till mer komplexa behandlingar, operationer, rehabilitering och till och med vissa typer av alternativ medicin som akupunktur och homeopati.

Utöver sjukvårdsförsäkringen erbjuder Petson också en livförsäkring för hundar. Denna försäkring ger dig ekonomiskt skydd om din hund avlider eller behöver avlivas på grund av sjukdom eller olycka. Dessutom kan livförsäkringen ge ersättning om din hund drabbas av en permanent funktionsnedsättning.

För de hundägare som ofta reser med sina fyrbenta vänner inkluderar Petson också en reseförsäkring i sitt försäkringspaket. Denna täcker eventuella veterinärkostnader som kan uppstå när du är utomlands, samt kostnaderna för att transportera din hund hem om den blir sjuk eller skadad under resan.

Det är dock viktigt att notera att det finns vissa begränsningar och undantag i Petsons hundförsäkringar. Till exempel täcker inte försäkringen kostnader för förebyggande vård som vaccinationer och avmaskning, eller kostnader för sjukdomar eller skador som hunden redan hade innan försäkringen tecknades.

Genom att erbjuda dessa omfattande hundförsäkringar strävar Petson efter att ge hundägare lugn och ro. De vill att du ska kunna fokusera på att njuta av livet med din hund, snarare än att oroa dig för oväntade medicinska kostnader.

Innehåll Petson hundförsäkring

Petson hundförsäkring självrisker

petson

Petson Hundförsäkring Självrisker

Se ditt pris

Byta till Petson hundförsäkring

Att byta till Petson hundförsäkring kan vara en ganska enkel process om din hund är frisk.

Innan du byter, gör lite forskning och jämför Petson hundförsäkring med andra försäkringar på marknaden för att se till att det passar dina och din hunds behov bäst. Besök Petsons webbplats och fyll i deras online-formulär eller kontakta dem direkt för att få en offert baserat på din hunds specifika behov och din budget. Kontakta ditt nuvarande försäkringsbolag och begär att avsluta din försäkring. Du bör göra detta så snart du har bekräftat din nya försäkring med Petson för att undvika eventuella luckor i täckningen. När du har fått din offert och bestämt dig för att gå vidare, kan du teckna din nya hundförsäkring med Petson. Kom ihåg att det är viktigt att noggrant läsa igenom alla försäkringsvillkor innan du byter försäkring. Om du har några frågor eller behöver hjälp med processen, tveka inte att kontakta Petson direkt.

Det är också bra att notera att även om det generellt är lätt att byta hundförsäkring, kan det vara mer komplicerat om din hund har befintliga hälsoproblem. I sådana fall kan det vara bäst att rådgöra med en försäkringsrådgivare eller din veterinär.


Petson hundförsäkring Omdöme

Petson hundförsäkring nyligen tagit steget in på marknaden med ett brett utbud av försäkringsalternativ. Deras produkter kombinerar omfattande täckning med konkurrenskraftiga priser, vilket gör dem till ett attraktivt val för hundägare.

Petsons hundförsäkring erbjuder både sjukvårds- och livförsäkring, vilket ger hundägare en heltäckande lösning för sina husdjur. Sjukvårdsförsäkringen täcker kostnader för veterinärbesök, behandlingar, läkemedel, operationer och rehabilitering. Livförsäkringen ger ekonomisk kompensation om hunden avlider eller behöver avlivas på grund av sjukdom eller olycka. Dessutom inkluderar försäkringen även reseförsäkring som täcker eventuella veterinärkostnader utomlands samt hemtransport om hunden blir sjuk eller skadad under en resa.

Det är dock viktigt att notera att försäkringen inte täcker kostnader för förebyggande vård som vaccinationer och avmaskning, eller kostnader för sjukdomar eller skador som hunden redan hade innan försäkringen tecknades.

Sammanfattningsvis verkar Petson hundförsäkring erbjuda ett robust och omfattande skydd för hundägare. Med ett brett utbud av försäkringsalternativ som täcker både sjukvård och liv, samt extra skydd för resor, erbjuder Petson en försäkring som kan anpassas efter varje hundägares unika behov och omständigheter.


Se ditt pris

Petson hundförsäkring Kontaktuppgifter

petson


Öppettider: Helgfria vardagar 09:00-16:00
Mail: hej@petson.se
Tele: 08-142000
Adress: Vendevägen 87 Danderyd


Se ditt pris

Publicerat av

Redaktionen
Forsakran.se
Logo

Frågor och svar

Frågor och svar?

Vad ingår i Petson hundförsäkring?

Petson hundförsäkring inkluderar sjukvårdsförsäkring, livförsäkring och reseförsäkring. Sjukvårdsförsäkringen täcker kostnader för veterinärvård, behandlingar, läkemedel, operationer och rehabilitering om din hund blir sjuk eller skadad.

Täcker Petson hundförsäkring kostnader för tandvård?

Detaljerna kring täckning av tandvård kan variera mellan olika försäkringsbolag och planer. Du bör kontakta Petson direkt för att få mest exakta och uppdaterade informationen om detta.

Kan jag ändra mitt försäkringspaket hos Petson när som helst?

För specifika detaljer om ändring av försäkringspaket, bör du kontakta Petson direkt. Generellt sett tillåter de flesta försäkringsbolag ändringar i försäkringspaket, men det kan vara vissa restriktioner eller avgifter förknippade med detta.

Vilka raser av hundar kan försäkras genom Petson?

Generellt sett erbjuder de flesta hundförsäkringsbolag täckning för alla raser. Men det kan finnas vissa restriktioner eller speciella villkor för vissa raser. Kontakta Petson för mer specifik information om din hunds ras.