OKQ8 bilförsäkring

OKQ8 bilförsäkring

OKQ8 bilförsäkring

När det kommer till att skydda din bil, är valet av försäkring avgörande. OKQ8, som är känt för sina omfattande och prisvärda bilförsäkringar, har blivit ett populärt val bland svenska bilägare. Men hur bra är OKQ8:s bilförsäkring egentligen? I denna recension ska vi djupdyka i kundrecensioner och omdömen för att ge dig en klar bild av vad du kan förvänta dig när du tecknar en bilförsäkring med OKQ8. Från deras kundservice till försäkringspaketens omfattning – vi kommer att granska allt för att hjälpa dig fatta ett välgrundat beslut.

Sidan innehåller annonslänkar

OKQ8 Bilförsäkring

OKQ8

OKQ8 Bilförsäkring Innehåll

OKQ8 Bilförsäkring erbjuder en mängd fördelaktiga egenskaper som gör det till ett attraktivt val för bilägare. Här är några av de bästa aspekterna:

Omfattande täckning: OKQ8 erbjuder allt från grundläggande trafikförsäkringar till halv- och helförsäkringar, vilket ger kunderna möjlighet att anpassa sin försäkring efter sina specifika behov.

Tilläggsförsäkring: Med deras unika tilläggsförsäkring, BackUp Plus, får du extra skydd för saker som kan hända på vägen, såsom punktering, nyckelborttappning och bränslefel.

Konkurrenskraftiga priser: OKQ8 är kända för att erbjuda prisvärda bilförsäkringar, vilket gör dem till ett attraktivt alternativ för de som söker ekonomisk effektivitet.

Självriskersättning: Tilläggsförsäkringen kan ge dig upp till 3000 kr i självriskersättning om olyckan skulle vara framme.

Enkelhet: Att teckna en försäkring med OKQ8 är smidigt och enkelt, vilket sparar tid och minskar stressen för bilägare.

OKQ8 bilförsäkring

OKQ8 Bilförsäkring

Med OKQ8 BackUp Plus så slipper du självrisken. Det är något vi rekommenderar om du väljer OKQ8 som din bilförsäkring som så många andra.

Se ditt pris
5 star

bilförsäkring innehåll

Vad ingår i OKQ8 bilförsäkring?

Trafikförsäkring

Trafikförsäkringen som erbjuds av OKQ8 ger dig skydd för eventuella skador du kan orsaka på andras egendom och personer. Detta innebär att om en olycka inträffar och resulterar i skador på andra fordon, byggnader eller annan egendom, samt personskador på förare, passagerare, cyklister eller fotgängare, kommer försäkringen att täcka dessa kostnader. Det är dock viktigt att notera att denna grundläggande försäkring inte täcker skador på din egen bil. Därför rekommenderar vi starkt våra läsare att överväga att utöka sitt skydd genom att teckna en halv- eller helförsäkring.

Halvförsäkring

Halvförsäkring hos OKQ8 är en försäkringsform som erbjuder en bredare skyddsomfattning för din bil jämfört med den grundläggande trafikförsäkringen. Denna typ av försäkring kombinerar det obligatoriska skyddet från trafikförsäkringen med flera andra skyddsåtgärder för att erbjuda ett mer omfattande säkerhetsnät. Den lagstadgade trafikförsäkringen täcker skador som du kan förorsaka på annan egendom och personer, medan krisförsäkringen ger ekonomiskt stöd om du skulle drabbas av en allvarlig olycka som leder till svåra skador eller dödsfall. Brandförsäkringen tar hand om kostnaderna för reparation eller ersättning om din bil skadas eller förstörs i en brand och stöldförsäkringen ersätter bilens värde om den blir stulen. Glasförsäkringen täcker skador på bilens glasrutor, räddningsförsäkringen hjälper till med vägassistans eller bärgning av din bil vid behov och rättsskyddsförsäkringen kan täcka dina rättegångskostnader vid en juridisk tvist relaterad till din bil eller en trafikolycka. Dessutom kan maskinskadeförsäkringen ersätta eventuella skador på bilens mekaniska delar. Sammantaget ger en halvförsäkring ett heltäckande skydd för din bil, vilket kan bidra till ökad trygghet när du är ute på vägarna.

Helförsäkring

OKQ8 erbjuder en helförsäkring för bilar som ger ersättning för alla skador som kan inträffa i trafiken. Detta omfattande skydd inkluderar vagnskadeförsäkring, vilket gör det till ett utmärkt val för dig som vill känna dig extra trygg när du kör.
Vagnskadeförsäkring är den huvudsakliga skillnaden mellan halvförsäkring och helförsäkring. Den täcker skador på bilens kaross, inklusive plåt- och lackskador, även om du själv orsakat skadan1. Om din bil redan har vagnskadegaranti, som ger samma täckning som helförsäkringen, bör du kontrollera detta innan du tecknar en helförsäkring.
För de som väljer OKQ8:s helförsäkring finns också möjligheten att teckna ett unikt tillägg i form av BackUp Plus. Denna tilläggsförsäkring täcker din självrisk i bilförsäkringen upp till 3 000 kr och inkluderar även assistans- och hyrbilsförsäkring. BackUp Plus kostar från 125 kr per månad och har ingen bindningstid.

Back Up Plus

OKQ8’s BackUp Bil Plus tilläggsförsäkring är ett utmärkt komplement till din vanliga bilförsäkring. Denna tilläggstjänst erbjuder kunderna en extra skyddsnivå, vilket gör den till ett värdefullt tillägg för alla som vill ha ytterligare sinnesro på vägen.
En av de mest attraktiva aspekterna med BackUp Bil Plus är att den täcker din självrisk i bilförsäkringen upp till 3 000 kr. Detta kan vara särskilt fördelaktigt för dem som har en hög självrisk och vill minimera sina potentiella kostnader vid en olycka.
Utöver detta inkluderar BackUp Bil Plus också en assistans- och hyrbilsförsäkring. Om du behöver hjälp på vägen eller om din bil behöver repareras, kan du lita på att OKQ8 kommer att stötta dig. Assistansförsäkringen innebär att du får hjälp på plats om något händer, och om bilen inte kan repareras på plats får du en hyrbil i upp till 14 dagar.
BackUp Bil Plus erbjuds till ett överkomligt pris från 125 kr per månad och det finns ingen bindningstid1. Detta gör det till ett kostnadseffektivt sätt att öka ditt skydd och minska risken för oväntade kostnader.
Sammantaget ger OKQ8’s BackUp Bil Plus en extra nivå av skydd och försäkring som kan vara mycket fördelaktigt för bilägare. Med tanke på det breda spektrum av tjänster som ingår, är det ett prisvärt alternativ för dem som vill ha extra trygghet på vägen.

OKQ8 bilförsäkring självrisker

OKQ8

OKQ8 Bilförsäkring Självrisker

Se ditt pris

OKQ8 Omdöme

OKQ8 erbjuder en rad bilförsäkringar för att passa olika behov och budgetar. Enligt kundrecensioner hos bland annat Trustpilot, har många kunder haft positiva upplevelser med OKQ8
De har fått beröm för sina villkor, priser och kundservice. Dessutom erbjuder de en mängd olika försäkringar, inklusive halvförsäkring och helförsäkring. Halvförsäkringen från OKQ8 inkluderar skydd mot brand, stöld, glasskador, maskinskador och mer. Detta gör den till ett attraktivt val för de som söker ett omfattande skydd till ett rimligt pris.
Ett annat populärt tillägg för OKQ8:s bilförsäkring är BackUp Plus. Detta tillägg ger extra skydd och har fått positiva recensioner.
Vi tycker att OKQ8 har en mycket bra och prisvärd bilförsäkring. Det enda negativa är att man behöver göra själa skadeanmälan till Gjensidige. Men även där går att smidigt och snabbt.
Sammantaget visar omdömena att OKQ8 erbjuder konkurrenskraftiga och omfattande bilförsäkringar som uppskattas av många kunder.

Se ditt pris

Publicerat av

Redaktionen
Forsakran.se
Logo

Frågor och svar

Frågor och svar?

Vad ingår i OKQ8:s helförsäkring för bilar?

OKQ8:s helförsäkring erbjuder ett omfattande skydd som inkluderar trafikförsäkring, brand-, stöld-, maskin- och vagnskadeförsäkring. Om du råkar ut för en skada får du hjälp med reparationer, och om bilen inte går att reparera får du ersättning.

Vad är OKQ8:s BackUp Bil Plus?

BackUp Bil Plus är en tilläggsförsäkring som täcker din självrisk i bilförsäkringen upp till 3 000 kr. Den inkluderar även assistans- och hyrbilsförsäkring.

Vad är skillnaden mellan halvförsäkring och helförsäkring hos OKQ8?

Halvförsäkringen täcker skador på grund av brand, stöld, glas och maskin, medan helförsäkringen inkluderar allt det plus vagnskadeförsäkring, vilket innebär att den även täcker skador på bilens kaross.

Hur mycket kostar OKQ8:s bilförsäkring?

Priset för OKQ8:s bilförsäkring varierar beroende på flera faktorer, inklusive bilens ålder, modell, och användning, samt förarens ålder och körhistorik. För att få en exakt offert, rekommenderas det att du kontaktar OKQ8 direkt eller besöker deras hemsida.