Lassie hundförsäkring

Lassie hundförsäkring omdöme

Lassie hundförsäkring omdöme & Recension

Lassie hundförsäkring är en omfattande försäkringstjänst som är skräddarsydd för att uppfylla alla dina hunds behov. Företaget erbjuder ett brett utbud av försäkringsalternativ som skyddar din hund mot sjukdom, skada och till och med olyckor. Lassie strävar efter att ge dig sinnesro genom att säkerställa att din hund får den bästa möjliga vården, närhelst det behövs. Med Lassie kan du vara säker på att din fyrbenta vän är i trygga händer. På denna sida hittar ni allt ni behöver veta om Lassie hundförsäkring.

Sidan innehåller annonslänkar

Lassie Hundförsäkring

Lassie

Lassie Hundförsäkring Innehåll

Max ersättningsbelopp: 30 000kr, 60 000kr eller 160 000kr
Fast självrisk: 0, 1500 eller 3000kr
Rörlig självrisk: 15% eller 25%
Rabatt: Upp till 25%

Tilläggsförsäkringar:

  • Livförsäkring

Petson hundförsäkring

Lassie Hundförsäkring

Lassie hundförsäkring är rankad som den bästa hundförsäkringen. Den erbjuder både ett stort skydd men även möjlighet till att kunna få ner sin månadskostnad på ett bra sätt.

Se ditt pris
5 star

Det bästa med lassie hundförsäkring

Fördelar med Lassie hundförsäkring

Lassie hundförsäkring har flera fördelar som gör det till ett attraktivt val för hundägare. Här är några av de mest framstående fördelarna:

  1. Högsta ersättningsbeloppet på marknaden: Lassie erbjuder ett av de högsta ersättningsbeloppen i branschen, vilket ger ägaren trygghet om deras hund skulle behöva omfattande veterinärvård.
  2. Inga rasspecifika begränsningar: Oavsett vilken ras din hund är, erbjuder Lassie samma omfattande skydd. Detta innebär att alla hundar, oavsett ras, kan dra nytta av den höga kvaliteten på Lassies försäkringsskydd.
  3. Poängsystem för att sänka kostnaden: Lassie erbjuder ett unikt poängsystem där hundägare kan tjäna poäng genom att läsa guider och utföra vissa uppgifter. Dessa poäng kan sedan användas för att sänka månadskostnaden för hundförsäkringen.
  4. Förebyggande åtgärder: Lassie arbetar aktivt för att förebygga skador, olyckor och sjukdomar genom att erbjuda skräddarsydda träningsprogram och informativa guider.
  5. 365 dagars självriskperiod: Lassie erbjuder en självriskperiod på 365 dagar, vilket innebär att de täcker kostnader för sjukdomar eller skador som uppstår inom ett år efter att försäkringen tecknats.
  6. Flexibilitet: Lassie erbjuder olika nivåer av försäkring, från Mini till Stor och Livförsäkring, vilket ger hundägare möjlighet att välja den plan som bäst passar deras behov och budget.

Sammanfattningsvis, det bästa med Lassie hundförsäkring är dess omfattande skydd, höga ersättningsbelopp, inga rasspecifika begränsningar, unika poängsystem för att sänka kostnaden, och förebyggande åtgärder för att säkerställa att din hund får den bästa möjliga vård.

Hundförsäkring Lassie

Vad ingår i Lassie hundförsäkring?

Lassie Hundförsäkring innehåll

Lassie hundförsäkring erbjuder en omfattande försäkring som designats för att uppfylla alla dina hunds behov. Med en djup förståelse för de unika utmaningar och risker som följer med att äga en hund, erbjuder Lassie ett brett utbud av försäkringsalternativ för att säkerställa att din hund får bästa möjliga skydd.

Försäkringen kan tecknas från det att din hund är så ung som 6 veckor gammal och gäller genom hela hundens liv, vilket ger dig trygghet under hela din fyrbenta väns livstid. Försäkringen har fått toppbetyg i flera oberoende jämförelser, vilket kan tillskrivas det omfattande skyddet som erbjuds.

Lassie hundförsäkring inkluderar både sjuk- och olycksfallsförsäkring. Detta innebär att din hund är skyddad mot eventuella sjukdomar eller skador som kan uppstå. Utöver detta finns det också en valbar livförsäkring och skydd för dolda fel upp till 140,000 kr. Detta innebär att om din hund skulle drabbas av en allvarlig sjukdom eller skada som leder till dödsfall, skulle du kunna få ekonomisk hjälp för att täcka de kostnader som uppstår.

En unik fördel med Lassie är att de erbjuder samma omfattande innehåll för alla hundraser. Oavsett om du har en liten terrier eller en stor schäfer, kommer din hund att få samma höga nivå av skydd. Detta visar Lassies engagemang för att erbjuda kvalitativ vård för alla hundar, oavsett ras.

Lassie är också en digital djurförsäkring, vilket innebär att all information och alla tjänster är lättillgängliga online. Detta gör det enkelt för dig som ägare att hantera din hunds försäkring direkt från din smartphone eller dator. Du kan enkelt göra ändringar i din försäkring, skicka in anspråk och få snabb åtkomst till viktig information närhelst du behöver det.

Lassie är ett nytänkande och modernt försäkringsbolag som har fullt fokus på hund- och kattförsäkringar. De strävar efter att göra processen med att teckna och hantera djurförsäkring så enkel och smidig som möjligt för sina kunder. Genom att erbjuda enkel tillgång till tjänster online, transparent prissättning och utmärkt kundservice, har Lassie blivit ett populärt val för hundägare över hela landet.

Innehåll Petson hundförsäkring

Lassie hundförsäkring självrisker

Lassie

Lassie Hundförsäkring Självrisker

Se ditt pris

Lassie hundförsäkring Omdöme

Lassie hundförsäkring har fått imponerande omdömen och recensioner från flera oberoende jämförelser och kunder. Med ett starkt betyg på 4,7 av 5 möjliga på Trustpilot, framhåller kunderna Lassies enkla och effektiva service samt deras utmärkta kundvård.

Lassie får beröm för att erbjuda toppbetyg i flera jämförelser, vilket framförallt kan tillskrivas det omfattande skydd de erbjuder. Företaget är särskilt uppskattat för dess ersättning för veterinärvård och självrisk, som har fått det högsta möjliga betyget.

Lassie betraktas som en stark utmanare till de etablerade aktörerna inom djurförsäkringar och ses som en försäkringsförmedlare som vill underlätta för hundägare att på bästa sätt skydda sina husdjur.

Företaget erbjuder tre olika nivåer av försäkringar: Mini, Stor och Livförsäkring, vilket ger kunderna flexibilitet att välja en plan som bäst passar deras behov. Dessutom har Lassie ett unikt koncept som ger kunderna möjlighet att sänka sin månadskostnad på hundförsäkringen med upp till 500 kr genom att läsa guider och utföra vissa uppgifter.

Sammanfattningsvis visar recensionerna att Lassie hundförsäkring är ett högkvalitativt och pålitligt alternativ för alla hundägare. De erbjuder omfattande skydd, utmärkt kundservice och flexibla försäkringsalternativ för att säkerställa att varje hund får den vård och det skydd de förtjänar.


Lassie hundförsäkring Kontaktuppgifter

Lassie

Öppettider: Helgfria vardagar 08:00-17:00
Mail: hej@lassie.co
Tele: 010-1839818 Direktreglering
Adress: Surbrunnsgatan 14 Stockholm


Se ditt pris

Frågor och svar

Frågor och svar?

Vilka olika typer av hundförsäkringar erbjuder Lassie?

Lassie erbjuder tre olika nivåer av försäkringar: Mini, Stor och Livförsäkring. Dessa ger kunderna flexibilitet att välja en plan som bäst passar deras behov.

Hur fungerar Lassies poängsystem?

Lassie erbjuder ett unikt poängsystem där hundägare kan tjäna poäng genom att läsa guider och utföra vissa uppgifter. Dessa poäng kan sedan användas för att sänka månadskostnaden för hundförsäkringen.

Vad ingår i Lassies hundförsäkring?

Beroende på vilken försäkringsnivå du väljer, kan din Lassie hundförsäkring täcka allt från veterinärvård och medicin till rehabilitering och livförsäkring. Varje försäkringsplan har olika begränsningar och fördelar, så det är bäst att läsa igenom villkoren noggrant.

Hur länge gäller Lassies självriskperiod?

Lassie erbjuder en självriskperiod på 365 dagar, vilket innebär att de täcker kostnader för sjukdomar eller skador som uppstår inom ett år efter att försäkringen tecknats.

Publicerat av

Redaktionen
Forsakran.se
Logo