Hedvig hundförsäkring

Hedvig hundförsäkring omdöme

Hedvig hundförsäkring omdöme & Recension

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som erbjuder en rad olika försäkringar, inklusive hundförsäkring. Hedvig strävar efter att göra processen med att försäkra din hund så smidig och okomplicerad som möjligt. De erbjuder omfattande skydd för din hund, från veterinärvård till ansvarsförsäkring, vilket ger dig trygghet att din älskade husdjur har det skydd den behöver. Med Hedvigs digitala plattform kan du enkelt teckna en försäkring, göra ändringar i ditt skydd och hantera eventuella skadeärenden. Allt detta med stöd från deras kundvänliga team som alltid står redo att hjälpa till.

Sidan innehåller annonslänkar

Hedvig Hundförsäkring

hedvig

Hedvig Hundförsäkring Innehåll

Max ersättningsbelopp: 30 000kr, 60 000kr eller 160 000kr
Fast självrisk: 0, 2500 eller 3500kr
Rörlig självrisk: 15% eller 25%
Rabatt: Erbjuder flera rabatter

Tilläggsförsäkringar:

Hedvig hundförsäkring

Hedvig Hundförsäkring

Se ditt pris
5 star

Det bästa med hedvig hundförsäkring

Fördelar med Hedvig hundförsäkring

Att välja Hedvig hundförsäkring kommer med flera fördelar som verkligen gör det till ett attraktivt val för hundägare. En av de mest framstående fördelarna är att Hedvig erbjuder ett av marknadens högsta ersättningsbelopp. Detta innebär att om din hund skulle bli sjuk eller råka ut för en olycka, kan du känna dig trygg i att du kommer att få tillräcklig ekonomisk ersättning för att täcka kostnaderna.

En annan stor fördel med Hedvig är dess flexibilitet. Försäkringsbolaget erbjuder tre olika nivåer av ersättningsbelopp och skydd, vilket innebär att du kan anpassa din försäkring baserat på dina specifika behov och budget.

Hedvig skiljer sig också från mängden genom att erbjuda något som de kallar ”djur-vabb”. Detta innebär att du kan få ersättning upp till 2 000 kr om du behöver stanna hemma för att ta hand om din sjuka hund. Detta är ett unikt erbjudande som många hundägare säkert kommer att uppskatta.

Hedvigs hundförsäkring inkluderar även tandvård, vilket är en viktig aspekt av husdjursvård som ofta ignoreras. Regelbunden tandvård kan hjälpa till att förhindra allvarliga hälsoproblem i framtiden, så det är definitivt en stor fördel att ha det inkluderat i din försäkring.

Slutligen, Hedvig erbjuder en teknisk lösning som samlar allt i en app. Detta gör det otroligt smidigt att hantera din försäkring, göra ändringar i ditt skydd, och hantera eventuella skadeärenden. Dessutom kan du välja mellan fast självrisk på 0 kr, 2500 eller 3500 kr, vilket ger ytterligare flexibilitet.

Sammanfattningsvis erbjuder Hedvig hundförsäkring en mängd fördelar som gör det till ett utmärkt val för alla hundägare. Oavsett dina specifika behov eller budget, finns det en god chans att Hedvig har en försäkringslösning som passar dig.

Hundförsäkring Hedvig

Vad ingår i Hedvig hundförsäkring?

Hedvig Hundförsäkring innehåll

Hedvig hundförsäkring är en omfattande försäkring som erbjuder ett brett spektrum av skydd för din älskade hund. Detta är inte bara en försäkring, utan en investering i din hunds hälsa och välbefinnande.

En av de mest betydande delarna av Hedvigs hundförsäkring är veterinärvårdsförsäkringen. Vi vet alla att sjukvård för husdjur kan bli kostsam, särskilt om din hund behöver specialistvård eller operationer. Med Hedvigs veterinärvårdsförsäkring kan du dock andas ut. Den täcker en rad olika behandlingar, undersökningar och mediciner som föreskrivs av en legitimerad veterinär. Oavsett om det är en rutinmässig check-up eller en nödsituation, kan du vara säker på att din hund får den vård den behöver utan att behöva oroa dig för de ekonomiska konsekvenserna.
Livförsäkringen är en annan viktig del av Hedvigs hundförsäkring. Inget kan ersätta förlusten av en älskad hund, men en livförsäkring kan åtminstone ge ekonomiskt stöd i en redan svår tid. Om din hund skulle gå bort till följd av en olycka eller sjukdom, ger försäkringen dig ekonomisk ersättning.
Ansvarsförsäkringen är också ett betydande inslag i Hedvigs hundförsäkring. Om din hund skulle orsaka skada på någon annans person eller egendom, kan det snabbt bli en kostsam affär. Men med Hedvigs ansvarsförsäkring behöver du inte oroa dig för detta. Försäkringen täcker eventuella skadeståndskrav som kan uppstå i sådana situationer.
Utöver detta erbjuder Hedvig också skydd om din hund skulle bli stulen eller försvinna. Detta är något ingen hundägare vill tänka på, men tyvärr är det en realitet för många. Om din hund skulle försvinna, hjälper Hedvig till att sprida information och annonser för att hitta din hund igen. Och om din hund inte hittas inom 30 dagar, ger försäkringen dig ekonomisk ersättning.
Slutligen, om du själv skulle bli akut sjuk eller skadad och inte kan ta hand om din hund, täcker Hedvigs hundförsäkring nödvändiga kostnader. Detta kan inkludera kostnader för hundpensionat eller hundvakt, vilket kan ge dig trygghet att veta att din hund kommer att tas om hand även när du inte kan göra det själv.
Med Hedvig hundförsäkring kan du känna dig trygg i att din hund har det bästa möjliga skyddet. Oavsett vad livet kastar i er väg, kan du vara säker på att både du och din hund är i trygga händer.

Hedvig hundförsäkring innehåll

Hedvig hundförsäkring självrisker

hedvig

Hedvig Hundförsäkring Självrisker

Se ditt pris

Hedvig Priser och rabatter

Hedvig hundförsäkring erbjuder flera attraktiva rabatter för sina kunder. En av de mest framträdande rabatterna är deras ”Forever”-program. Genom detta program kan du bjuda in dina vänner till Hedvig och för varje vän som tecknar en försäkring, får du 10 kr rabatt på din månadspremie. Dessutom erbjuder Hedvig en rabatt på 10% om du bjuder in en vän.

En annan rabatt som Hedvig erbjuder är att du får 1000 kr rabatt på den fasta självrisken om du får en remiss till en veterinärklinik via FirstVet. Detta är en betydande besparing som kan göra en stor skillnad i kostnaden för veterinärvård.

När det gäller kostnaden för en hundförsäkring hos Hedvig, varierar den beroende på flera faktorer, inklusive din hunds ras, ålder och hälsa. Men generellt sett kan du förvänta dig att betala någonstans mellan 200 – 600 kr per månad. Det är viktigt att notera att detta bara är en uppskattning och att det bästa sättet att få en exakt offert är att besöka Hedvigs webbplats och fylla i deras online-formulär.


Hedvig hundförsäkring Omdöme

Hedvig hundförsäkring är en utmärkt försäkringslösning som erbjuder omfattande skydd för din hund. Med sin digitala plattform och användarvänliga app, har Hedvig revolutionerat hur vi tecknar och hanterar våra försäkringar.

En av de mest attraktiva aspekterna av Hedvigs hundförsäkring är dess flexibilitet. Du kan välja mellan olika nivåer av ersättningsbelopp och skydd, vilket innebär att du kan anpassa din försäkring baserat på dina specifika behov och budget. Oavsett om din hund behöver veterinärvård, går bort eller blir stulen, finns Hedvig där för att ge dig det stöd du behöver.

Dessutom har Hedvig ett starkt engagemang för kundtjänst. Deras team är alltid tillgängligt för att svara på frågor och hjälpa till med eventuella problem. Och tack vare deras smidiga app, kan du hantera alla aspekter av din försäkring direkt från din smartphone.

Hedvig erbjuder också flera attraktiva rabatter, inklusive deras ”Forever”-program där du kan få en rabatt på din månadspremie genom att bjuda in dina vänner att teckna en försäkring hos dem. Dessutom får du 1000 kr rabatt på den fasta självrisken om du får en remiss till en veterinärklinik via FirstVet.

Priset för en hundförsäkring hos Hedvig varierar beroende på flera faktorer, men generellt sett kan du förvänta dig att betala mellan 150 – 500 kr per månad. Med tanke på det omfattande skyddet och de utmärkta kundtjänsttjänsterna som erbjuds, anser jag att detta är ett mycket konkurrenskraftigt pris.

Totalt sett ger jag Hedvig hundförsäkring 4,7 av 5 stjärnor. Om du letar efter en modern, flexibel och kundvänlig hundförsäkring, är Hedvig ett utmärkt val.


Hedvig Kontaktuppgifter

hedvig

Öppettider: 

Tele: 010-4599200
Adress: Tulegatan 2A Stockholm


Se ditt pris

Frågor och svar

Frågor och svar?

Hur mycket kostar det att försäkra min hund med Hedvig?

Kostnaden för att försäkra din hund med Hedvig varierar beroende på flera faktorer, inklusive din hunds ras, ålder och hälsa. Du kan förvänta dig att betala mellan 150 – 500 kr per månad.

Vilka rabatter erbjuder Hedvig?

Hedvig erbjuder flera rabatter, inklusive deras ”Forever”-program där du kan få en rabatt på din månadspremie genom att bjuda in dina vänner att teckna en försäkring hos dem. Dessutom får du 1000 kr rabatt på den fasta självrisken om du får en remiss till en veterinärklinik via FirstVet.

Hur snabbt betalar Hedvig ut ersättning?

Hedvig strävar efter att göra processen så snabb och smidig som möjligt. I de flesta fall kan du förvänta dig att få din ersättning inom några dagar efter att du har anmält ett krav.

Kan jag teckna en försäkring för min äldre hund med Hedvig?

Ja, Hedvig erbjuder försäkring för hundar i alla åldrar. Dock kan premien vara högre för äldre hundar på grund av den ökade risken för hälsoproblem.

Publicerat av

Redaktionen
Forsakran.se
Logo