ICA kattförsäkring

ICA kattförsäkring omdöme

ICA kattförsäkring omdöme & Recension

ICA kattförsäkring är ett omfattande skydd för din katt, designat för att ge dig bra ersättningar. Denna försäkring täcker en mängd olika scenarier, inklusive sjukdom, skada och till och med förlust av din katt. Med ICA kattförsäkring kan du vara säker på att din katt får den vård den behöver när den behöver det mest.
Försäkringen är flexibel och kan anpassas efter dina specifika behov och budget. Oavsett om din katt är en innekatt eller utekatt, ung eller gammal, har ICA kattförsäkring en lösning som passar.
ICA kattförsäkring kommer med flera tilläggstjänster, inklusive tillgång till FirstVet för digitala veterinärbesök, vilket gör det enklare och mer bekvämt än någonsin att få råd och vård för din katt.

Sidan innehåller annonslänkar

ICA kattförsäkring

ICA

ICA kattförsäkring Innehåll

Max ersättningsbelopp: 30 000kr, 60 000kr, 90 000kr eller 150 000kr
Fast självrisk: 1500, 2500 eller 3500kr
Rörlig självrisk: 15% eller 25%
Rabatt: Flera möjligheter

Tilläggsförsäkringar:

  • Livförsäkring

ICA kattförsäkring

ICA Hundförsäkring

Se ditt pris
5 star

Det bästa med ICA kattförsäkring

Fördelar med ICA kattförsäkring

ICA kattförsäkring har en rad fördelar som gör den till ett attraktivt val för kattägare. Från dess omfattande täckning till dess konkurrenskraftiga priser, ger ICA kattförsäkring en grundläggande trygghet för kattägare.

En av de stora fördelarna med ICA kattförsäkring är dess fria flytträtt. Detta innebär att du kan ändra eller anpassa din försäkring när som helst, vilket ger dig flexibilitet och frihet att göra det som är bäst för din katt. Detta är en funktion som inte alla konkurrenter erbjuder, vilket gör ICA till ett attraktivt val.

Självriskperioden för ICA kattförsäkring är 130 dagar, vilket är i linje med flera andra försäkringsbolag. Detta innebär att du endast behöver betala självrisken en gång per sjukdoms- eller skadehändelse under denna period, vilket kan bidra till att hålla dina kostnader nere.

ICA kattförsäkring är också känd för att erbjuda ett brett skydd till ett bra pris, vilket gör den tillgänglig för alla typer av kattägare. Oavsett om du har en ovanlig typ av katt eller en mer traditionell ras, kan du dra nytta av den omfattande täckning som ICA kattförsäkring erbjuder.

En annan fördel med ICA kattförsäkring är att den inkluderar skydd för tandsjukdomen TR (FORL) om du försäkrat katten före två års ålder. Detta är en stor fördel eftersom denna sjukdom kan drabba många katter och behandlingskostnaderna kan vara höga.

ICA kattförsäkring är enkel att förstå och lika enkel att köpa. Försäkringen har ett omfattande innehåll redan från grunden med få tillval, vilket gör det enkelt för dig att hitta den rätta försäkringen för din katt.

kattförsäkring ICA

Vad ingår i ICA kattförsäkring?

ICA kattförsäkring innehåll

ICA kattförsäkring erbjuder ett omfattande skydd och trygghet för din älskade katt. Försäkringen är utformad för att täcka en mängd olika scenarier och händelser som kan inträffa i ditt husdjurs liv.

En av de primära fördelarna med denna försäkring är dess täckning för veterinärvård. Om din katt blir sjuk eller skadad, sträcker sig ICA:s försäkring till att täcka alla nödvändiga kostnader för vård. Detta inkluderar allt från rutinmässiga besök hos veterinären till mer komplexa medicinska ingrepp som operationer eller rehabiliteringsbehandlingar. Det ger dig lugn och ro att veta att din katt kommer att få den vård den behöver, oavsett vad som händer.

Utöver veterinärvård täcker ICA kattförsäkring också kostnader för receptbelagda läkemedel och medicinska hjälpmedel som din katt kan behöva under sin återhämtningsprocess. Denna aspekt av försäkringen säkerställer att din katt har tillgång till alla nödvändiga verktyg och behandlingar för att främja snabb och effektiv återhämtning.

Vid tragiska händelser som dödsfall, stöld eller förlust av din katt, kommer ICA kattförsäkring till undsättning. Försäkringen ger en dödsfallsersättning om din katt skulle avlida på grund av en olycka eller sjukdom. Dessutom, om din katt blir stulen eller försvinner, täcker försäkringen kostnader för att leta efter katten samt ger ersättning om katten inte hittas.

Som ett tillägg kan du välja att inkludera en livförsäkring i din ICA kattförsäkring. Denna tilläggsförsäkring ger ersättning om din katt avlider eller behöver avlivas på grund av sjukdom eller olycka.

En av de mest unika aspekterna av ICA kattförsäkring är tillgången till FirstVet för digitala veterinärbesök. Detta gör det möjligt för dig att enkelt få tillgång till professionell veterinärvård online, vilket kan vara särskilt användbart i situationer där det kan vara svårt att fysiskt ta din katt till en veterinärklinik.

Det är viktigt att notera att det kan finnas vissa begränsningar och undantag inom ICA kattförsäkring, så det rekommenderas alltid att läsa igenom försäkringsvillkoren noggrant för att fullt ut förstå vad som ingår.

ICA kattförsäkring innehåll

ICA kattförsäkring självrisker

ICA

ICA kattförsäkring Självrisker

Se ditt pris

ICA kattförsäkring rabatter och priser

ICA kattförsäkring erbjuder flera rabatter för att göra försäkringen mer tillgänglig och kostnadseffektiv. Här är flera rabatter som ofta kan finnas tillgängliga hos ICA kattförsäkring.

Samlingsrabatt: Om du har flera försäkringar hos ICA, kan du få en samlingsrabatt. Ju fler försäkringar du har, desto högre blir din rabatt.

ICA-kundrabatt: Som ICA-kund får du alltid minst 10% rabatt på ICA Försäkring. Allt du behöver är ett ICA-kort.

Åldersrabatt: För dig som är över 60 år finns det en åldersrabatt på kattförsäkringen.

Bonus: Du får bonus på hela din försäkringspremie om du är ICA-kund och betalar din försäkring med ditt ICA Bankkort.

Ica kattförsäkring håller ett mycket bra pris, vi har jämfört flera olika försäkringsbolag och ICA hamnar ofta bland de billigaste försäkringarna.


ICA kattförsäkring Omdöme

Efter att noggrant ha jämfört flera kattförsäkringar, är jag glad att kunna säga att ICA kattförsäkring verkligen lever upp till sina löften. Denna försäkring kombinerar prisvärdhet med omfattande täckning, vilket gör den till ett utmärkt val för alla kattägare.

En av de mest imponerande aspekterna av ICA kattförsäkring är dess flexibilitet. Med fri flytträtt kan du ändra din försäkring när som helst. Detta innebär att du kan anpassa din försäkring efter din katts växande behov och din budget. Jag uppskattade också möjligheten att lägga till en livförsäkring i min kattförsäkring.

Täckningen som ICA kattförsäkring erbjuder är mycket omfattande. Försäkringen inkluderar veterinärvård, mediciner och rehabilitering, vilket ger mig trygghet att veta att min katt är skyddad mot en mängd olika hälsoproblem och situationer.

Priset är en annan stark punkt för ICA kattförsäkring. Trots dess omfattande täckning, är priset mycket konkurrenskraftigt jämfört med andra försäkringar på marknaden. Dessutom erbjuder ICA en rad rabatter, inklusive samlingsrabatt och ICA-kundrabatt, vilket kan hjälpa dig att spara ännu mer pengar.

Kundservicen hos ICA Försäkring är också mycket tillfredsställande. De har alltid varit tillgängliga för att svara på mina frågor och hjälpa mig att förstå de olika aspekterna av min försäkring.

Det enda lilla minus jag kan tänka på är att vissa delar av försäkringsavtalet kan vara lite svåra att förstå om du inte är bekant med försäkringstermer. Men det är en liten nackdel jämfört med alla fördelar som denna försäkring erbjuder. Även den korta (130-dagars) självriskperioden är ett minus.

Sammanfattningsvis får ICA kattförsäkring 4.8 av 5 i betyg från mig. Det är en prisvärd, omfattande och flexibel kattförsäkring som jag gärna rekommenderar till alla kattägare.


ICA kattförsäkring Kontakt

ICA

Öppettider: Helgfria vardagar 08:00-17:30
Tele: 033-474790


Se ditt pris

Frågor och svar

Frågor och svar?

Vad ingår i ICA:s kattförsäkring?

I ICA Kattförsäkring ingår ett stort antal skydd, som kan jämföras med de högre försäkringsnivåerna hos andra kattförsäkringar. Dessa inkluderar behandlingskostnader för sjukdomar och skador som kräver veterinärvård

Kan jag försäkra en äldre katt med ICA?

Ja, äldre katter kan försäkras utan problem, men det är bäst att kontakta ICA direkt för mer information om deras specifika villkor och regler

Vilket belopp ska jag välja för veterinärvård i min ICA kattförsäkring?

Det varierar baserat på dina individuella behov och ekonomiska situation. Veterinärvårdsbeloppen kan variera mellan 30 000 kr och 150 000 kr

Är ICA:s kattförsäkring bra jämfört med andra försäkringar på marknaden?

Många recensioner och jämförelser antyder att ICA:s kattförsäkring erbjuder ett omfattande skydd som kan jämföras med högre försäkringsnivåer hos andra försäkringsbolag.

Publicerat av

Redaktionen
Forsakran.se
Logo