Lassie kattförsäkring

Lassie kattförsäkring omdöme

Lassie kattförsäkring omdöme & Recension

Lassie kattförsäkring erbjuder en omfattande och anpassningsbar försäkringslösning som är utformad med din katts välbefinnande i åtanke. Med flexibilitet i kärnan av deras erbjudande, ger Lassie dig frihet att välja den nivå av skydd som bäst passar din katt och din budget. Deras försäkring inkluderar allt från sjukvård och operationer till mediciner och rehabilitering, vilket innebär att du kan känna dig trygg med att din katt får det bästa möjliga skyddet. Dessutom, med Lassie, finns det inga åldersgränser för skydd, vilket ger din katt livslång försäkringsskydd.

Sidan innehåller annonslänkar

Lassie kattförsäkring

Lassie

Lassie Kattförsäkring Innehåll

Max ersättningsbelopp: 30 000kr, 60 000kr eller 160 000kr
Fast självrisk: 0, 1500 eller 3000kr
Rörlig självrisk: 15% eller 25%
Rabatt: Upp till 25%

Tilläggsförsäkringar:

  • Livförsäkring
  • Uppfödarförsäkring

Lassie kattförsäkring

Lassie Kattförsäkring

Förutom att täcka kostnader för behandling och återhämtning, investerar Lassie också i din katts långsiktiga hälsa genom att inkludera vaccinationer och avmaskning i deras försäkringspaket.

Se ditt pris
5 star

Det bästa med lassie kattförsäkring

Lassie kattförsäkring har många fördelar

Lassie kattförsäkring erbjuder en mängd fördelar som gör det till ett utmärkt val för din katts skyddsbehov:

Marknadsledande veterinärvårdsersättning: Lassie erbjuder upp till 160 000 kr i veterinärvårdsersättning, vilket är bland det högsta på marknaden.

Ersättning vid FORL (Feline Odontoclastic Resorptive Lesions): Om din katt lider av denna vanliga tandåkomma, erbjuder Lassie ersättning för behandling.

Inga rasspecifika begränsningar: Oavsett vilken ras din katt tillhör, kan du vara säker på att få samma nivå av skydd och ersättning.

Samma ersättning när katten blir äldre: Till skillnad från vissa försäkringsbolag, minskar inte Lassie ersättningsbeloppet när din katt blir äldre.

Kort karensperiod och självriskperiod: Lassie har bara 14 dagars karens och 365 dagars självriskperiod, vilket är bland de bästa i Sverige.

kattförsäkring Lassie innehåll

Lassie kattförsäkring innehåll

Lassie Kattförsäkring innehåll

Lassie kattförsäkring är en omfattande försäkring som erbjuder brett skydd för din katt. Den täcker allt från oväntade veterinärkostnader till förebyggande vård, vilket hjälper dig att säkerställa att din katt får den bästa möjliga vården.

En av de mest framträdande aspekterna av Lassies kattförsäkring är veterinärvårdsförsäkringen. Den här delen av försäkringen täcker kostnaderna för veterinärvård om din katt blir sjuk eller skadad. Det innebär att om din katt behöver medicinsk hjälp, från rutinmässiga undersökningar och diagnostiska tester till mer komplicerade behandlingar och mediciner, kommer du att ha ekonomiskt stöd för att täcka dessa kostnader.
Utöver detta, inkluderar Lassie kattförsäkring också en livförsäkring. Om det otänkbara skulle hända och din katt avlider på grund av en olycka eller sjukdom, ger denna del av försäkringen ekonomisk kompensation.
För att stödja din katts återhämtning efter en operation eller skada, täcker Lassie även kostnaderna för medicinsk rehabilitering. Detta kan vara ovärderligt i att hjälpa din katt att återvända till sitt normala, friska jag.
Lassie erkänner också vikten av förebyggande vård. Därför ingår kostnader för saker som vaccinationer och avmaskning i deras kattförsäkring. Detta hjälper dig att hålla din katt frisk och skyddad från vanliga sjukdomar och parasiter.
En annan viktig aspekt av Lassies kattförsäkring är dess olycksfallsförsäkring. Om din katt skulle råka ut för en olycka, som att bli påkörd av en bil eller falla från en hög höjd, ger denna del av försäkringen skydd.
Slutligen, erbjuder Lassie också ersättning för behandling av FORL (Feline Odontoclastic Resorptive Lesions), en vanlig tandåkomma hos katter. Detta innebär att om din katt drabbas av denna sjukdom, kommer du att ha ekonomiskt stöd för att täcka kostnaderna för dess behandling.

Tilläggsförsäkringar

  • Livförsäkring
  • Uppfödarförsäkring
Lassie kattförsäkring innehåll

Lassie kattförsäkring självrisker

Lassie

Lassie kattförsäkring Självrisker

Se ditt pris

Så byter du till Lassie kattförsäkring

Att byta till Lassie kattförsäkring är enklare än vad man kan tro.

  1. Jämför Alternativ: Innan du bestämmer dig för att byta, bör du jämföra olika försäkringsalternativ. Detta kan hjälpa dig att förstå vilken typ av skydd du får med Lassie och hur det jämför med din nuvarande försäkring.
  2. Kontakta Lassie: När du har beslutat att byta till Lassie, är nästa steg att kontakta dem. De kan hjälpa dig att säga upp din gamla försäkring och att teckna en ny försäkring med dem. Du kan välja mellan olika självrisknivåer som passar dina behov och budget.
  3. Använda Lassies App: Lassie erbjuder en app där du enkelt kan hantera din försäkring. Du kan samla poäng i deras lojalitetsprogram och sänka ditt pris med upp till 500 kronor per år.
  4. Kontrollera Karenstid och Villkor: Innan du byter försäkring, är det viktigt att du kontrollerar eventuell karenstid och villkor för den nya försäkringen. Du kan hitta denna information på Lassies webbplats eller genom att kontakta dem direkt.

Observera att det oftast inte är något problem att byta försäkring så länge din katt är frisk och kry. Om din katt har några pågående hälsoproblem, kan det vara en bra idé att diskutera detta med Lassie innan du byter.


Byt till Lassie

Rabatter & Pris

Lassie kattförsäkring strävar efter att erbjuda sina kunder högkvalitativ försäkringsskydd till ett överkomligt pris. De har flera sätt att hålla sina priser låga och erbjuda rabatter till sina kunder. För det första erbjuder Lassie en digital försäkringsupplevelse. Genom att använda modern teknik och automatiserade processer, kan de eliminera många av de traditionella kostnaderna för att driva ett försäkringsbolag. Detta innebär att de kan erbjuda lägre premier till sina kunder. För det andra erbjuder Lassie ett lojalitetsprogram där du kan samla poäng och få upp till 500 kronor i rabatt per år på din försäkringspremie. Du kan tjäna poäng genom att utföra olika aktiviteter, som att gå till veterinären för rutinkontroller eller genom att använda Lassies app. Dessutom erbjuder Lassie också en rabatt om du försäkrar fler än en katt med dem. Om du har flera katter kan detta vara ett utmärkt sätt att spara pengar på dina försäkringskostnader. Slutligen erbjuder Lassie olika självrisknivåer, så att du kan välja den som bäst passar din ekonomiska situation och dina behov. Genom att välja en högre självrisk kan du sänka din månatliga premie.


Lassie kattförsäkring omdöme

Lassie kattförsäkring erbjuder ett omfattande skydd för din katt till konkurrenskraftiga priser. De skiljer ut sig genom sin användning av modern teknologi och innovativa tjänster.

Digitalisering och Användarvänlighet
Lassie har fullt omfamnat digitaliseringen och erbjuder en sömlös online-upplevelse för sina kunder. Allt från att teckna en försäkringspolicy till att göra en skadeanmälan kan göras online eller genom deras app, vilket gör det enkelt och bekvämt för kunderna att hantera sin försäkring när som helst och var som helst.

Tilläggsförsäkringar och Flexibilitet
Utöver sin grundläggande försäkring erbjuder Lassie en rad tilläggsförsäkringar, inklusive livförsäkring, medicinsk rehabilitering, förebyggande vård, olycksfallsförsäkring och FORL-behandling. Detta ger kunderna möjligheten att anpassa sin försäkring efter sina unika behov och erbjuder ett omfattande skydd för deras katter.

Lojalitetsprogram och Prisvärdhet
Lassie erbjuder också ett lojalitetsprogram där kunderna kan samla poäng och få upp till 500 kronor i rabatt per år på sin försäkringspremie. Dessutom erbjuder de rabatt om du försäkrar fler än en katt med dem. Detta gör Lassie till ett prisvärt alternativ för de som söker kvalitativ försäkring till överkomliga priser.

Kundservice
Lassies kundservice är också värt att nämna. De är snabba, vänliga och hjälpsamma, vilket gör processen med att teckna och hantera en försäkring så smidig som möjligt.

Sammanfattningsvis erbjuder Lassie en omfattande och flexibel kattförsäkring som är lätt att hantera och prisvärd. Om du letar efter en modern, kundcentrerad kattförsäkring, är Lassie definitivt värt att överväga.


Lassie kattförsäkring Kontaktuppgifter

Lassie

Öppettider: Helgfria vardagar 08:00-17:00
Mail: hej@lassie.co
Tele: 010-1839818 Direktreglering
Adress: Surbrunnsgatan 14 Stockholm


Se ditt pris

Frågor och svar

Frågor och svar?

Vad ingår i Lassie kattförsäkring?

Lassie kattförsäkring inkluderar veterinärvård, medicin och rehabilitering. Du kan också lägga till extra skydd som livförsäkring, förebyggande vård, olycksfallsförsäkring och FORL-behandling.

Hur gör jag en skadeanmälan hos Lassie?

Du kan göra en skadeanmälan direkt online eller via Lassies app. De har också en kundtjänst du kan kontakta om du behöver hjälp.

Hur tecknar jag en försäkring hos Lassie?

Du kan teckna en försäkring direkt på Lassies hemsida eller via deras app. Processen är snabb och enkel.

Erbjuder Lassie någon form av rabatt?

Ja, Lassie erbjuder ett lojalitetsprogram där du kan samla poäng och få upp till 500 kronor i rabatt per år på din försäkringspremie. De erbjuder också rabatt om du försäkrar fler än en katt med dem.

Publicerat av

Redaktionen
Forsakran.se
Logo