ICA hemförsäkring

ICA hemförsäkring Omdöme & recension

ICA Hemförsäkring 2024

ICA Försäkring är ett välkänt varumärke i Sverige, och erbjuder en rad olika försäkringsprodukter, inklusive hemförsäkring. Hemförsäkringen från ICA täcker inte bara din bostad, utan också ditt heminnehav, personligt ansvar och rättsskydd. Den kan vara ett utmärkt skyddsnät för oväntade händelser som kan inträffa i ditt hem, som brand, vattenskador eller inbrott.
Hemförsäkringen från ICA erbjuder omfattande skydd och flexibilitet, med möjlighet att anpassa försäkringen efter dina specifika behov och livssituation. Oavsett om du bor i en lägenhet, villa, radhus eller fritidshus, kan ICA:s hemförsäkring erbjuda det skydd du behöver för att känna dig trygg i ditt hem. Det är viktigt att notera att villkoren och kostnaden för ICA:s hemförsäkring kan variera beroende på flera faktorer, såsom bostadens storlek och plats, samt dina individuella behov och önskemål

Sidan innehåller annonslänkar

ICA Hemförsäkring

ICA

ICA Hemförsäkring Innehåll

Hemförsäkring

ICA Hemförsäkring

ICA:s hemförsäkring erbjuder ett omfattande skydd för ditt hem och dina personliga tillhörigheter.

Se ditt pris
5 star

ICA hemförsäkring innehåll

Vad ingår i ICA hemförsäkring?

Hemförsäkringen från ICA

ICA Försäkring erbjuder en mycket omfattande hemförsäkring för hyresrätter och bostadsrätter. Denna försäkring är utarbetad med en djup förståelse för den moderna hyresgästens behov och omfattar ett brett spektrum av skydd och garantier som syftar till att ge en trygg och säker boendemiljö.

En av grundpelarna i ICA:s hemförsäkring är ersättning för personliga ägodelar, också känd som lösöre. Detta innebär att om dina ägodelar skulle skadas eller stjälas, kan du få ersättning för att ersätta dem. Detta ger en stor trygghet, eftersom du vet att du inte behöver bära den ekonomiska bördan om olyckan skulle vara framme.

För de som älskar att resa inkluderar ICA:s hemförsäkring också reseskydd. Detta skydd sträcker sig över 60 dagar, vilket gör det till ett utmärkt val för både korta och längre resor. Om du råkar ut för olyckor eller sjukdom under din resa, kan du få ekonomiskt stöd genom denna försäkring.

Speciellt för cyklister har ICA inkluderat ett särskilt skydd för cyklar i sin hemförsäkring. Om din cykel blir stulen kan du få ersättning för att köpa en ny, vilket är en stor fördel i städer där cykelstölder är vanliga.

Ett annat unikt inslag i ICA:s hemförsäkring är ersättning för förstörd mat i kyl eller frys. Om din kyl eller frys går sönder och maten blir förstörd, kan du få ersättning upp till 5 000 SEK. Det är ett ovärderligt tillägg som hjälper till att mildra den ekonomiska påfrestningen av en sådan olycka.

ICA har också tänkt på familjer med små barn och inkluderat en barnvagnsförsäkring. Denna försäkring täcker skador eller stöld av barnvagnen, vilket ger föräldrar extra trygghet när de är ute och går med sina små.

Krisförsäkringen är ett annat viktigt inslag i ICA:s hemförsäkring. Den erbjuder ekonomiskt stöd i händelse av en allvarlig personlig kris, till exempel vid dödsfall, svår sjukdom eller skilsmässa. Detta kan ge ovärderligt ekonomiskt stöd under en redan stressande tid.

ICA:s hemförsäkring inkluderar också överfallsskydd, vilket ger ekonomiskt stöd om du skulle bli fysiskt angripen. Detta skydd sträcker sig till både psykologisk rådgivning och ekonomisk ersättning för skador.

Utöver dessa skydd inkluderar ICA:s hemförsäkring även privatansvar, hjälp vid ID-stöld, rättskydd och omställningsskydd vid våld i hemmet.

ICA erbjuder också möjligheten att lägga till Pluspaketet, som inkluderar ytterligare skydd för Hem Plus och Rese Plus. Dessa extra paket ger ännu mer omfattande skydd och kan anpassas efter dina individuella behov.

Som en extra bonus belönar ICA sina lojala kunder med stammispoäng och en extra bonusbetalning i januari om du har tre eller fler försäkringar hos dem. Detta är ett utmärkt incitament för att samla alla dina försäkringsbehov under ett tak.

Innehall hemforsakringen
Fördelar med ICA hemförsäkring
ICA

ICA Hemförsäkring Självrisker

Se ditt pris
ICA

ICA Ersättningsnivåer

Se ditt pris

ICA Hemförsäkring Omdöme

Min bedömning av ICA:s hemförsäkring är att det är en mycket stark hemförsäkring. Den kombinerar omfattande skydd med flexibilitet och kundfokus. För resenärer är ICA:s inbyggda reseskydd en stor fördel. Detta skydd sträcker sig över 60 dagar, vilket gör det till ett effektivt skydd för både korta och längre resor. Oavsett om du råkar ut för en olycka eller blir sjuk under din resa, kan du få ekonomiskt stöd genom denna försäkring.
Dessutom är det tydligt att ICA har lagt ner tid och ansträngning på att förstå sina kunders behov och utforma en försäkring som passar deras livsstil. Jag ger ICA:s hemförsäkring en stark rekommendation.
Enligt recensioner på Trustpilot erhåller ICA Försäkring ett 4-stjärnigt betyg. Denna bedömning baseras på feedback från 1 888 personer, vilket indikerar att många kunder är nöjda med deras tjänster och produkter så som hemförsäkringen.

Se ditt pris

Publicerat av

Redaktionen
Forsakran.se
Logo

Frågor och svar

Frågor och svar?

Vad ingår i ICA:s hemförsäkring?

ICA:s hemförsäkring är mycket omfattande och inkluderar lösöreförsäkring, reseskydd, cykelskydd, ersättning för förstörd mat i kyl eller frys, barnvagnsförsäkring, krisförsäkring, överfallsskydd samt privatansvar, hjälp vid ID-stöld, rättskydd och omställningsskydd vid våld i hemmet.

Hur mycket kan jag få ersatt för förstörd mat i kyl eller frys?

Om din kyl eller frys går sönder och maten blir förstörd, kan du få ersättning upp till 5 000 SEK genom ICA:s hemförsäkring.

Hur länge gäller reseskyddet i ICA:s hemförsäkring?

Reseskyddet i ICA:s hemförsäkring gäller för resor upp till 60 dagar.

Kan jag lägga till extra skydd till min ICA hemförsäkring?

Ja, ICA erbjuder möjligheten att lägga till Pluspaketet, som inkluderar ytterligare skydd för Hem Plus och Rese Plus. Dessa extra paket ger ännu mer omfattande skydd och kan anpassas efter dina individuella behov.