ICA hundförsäkring

ICA hundförsäkring omdöme

ICA hundförsäkring Recension & Omdöme

ICA Försäkring erbjuder ett brett utbud av försäkringsalternativ, inklusive en omfattande hundförsäkring. Denna försäkring är utformad för att ge omfattande skydd för ditt älskade husdjur, oavsett vad som kan hända. Med ICA Hundförsäkring kan du känna dig trygg i vetskapen om att din hund är skyddad mot både sjukdomar och olyckor. Försäkringen täcker allt från rutinvård till nödsituationer, vilket gör den till ett utmärkt val för alla hundägare. Dessutom erbjuder ICA olika försäkringsbelopp för veterinärvård, vilket ger dig möjlighet att anpassa försäkringen efter dina specifika behov och ekonomiska situation. Med ICA Hundförsäkring får du inte bara ekonomiskt skydd, utan också tillgång till rådgivning och support när du behöver det mest.

Sidan innehåller annonslänkar

ICA hundförsäkring

ICA

ICA hundförsäkring

Max ersättningsbelopp: 30 000kr, 60 000kr, 90 000kr eller 150 000kr
Fast självrisk: 1500, 2500 eller 3500kr
Rörlig självrisk: 15% eller 25%
Rabatt: Flera möjligheter

Tilläggsförsäkringar:

  • Livförsäkring

ICA hundförsäkring

ICA Hundförsäkring

ICA har varit verksamma inom försäkringsbranschen sedan 1995 och ägs av ICA Banken, vilket ger dem en solid grund att stå på. Dessutom släppte de sin försäkring gällande djur i ett samarbete med Svedea 2017, vilket ytterligare stärker deras position på marknaden

Se ditt pris
5 star

Fördelar med ICA hundförsäkring

Flera fördelar att välja ICA hundförsäkring

Att välja ICA Hundförsäkring innebär en rad fördelar som verkligen gör det till ett attraktivt val för hundägare.

En av de mest framträdande fördelarna med ICA Hundförsäkring är dess omfattande täckning. Försäkringen inkluderar veterinärvårdsförsäkring och rehabiliteringsförsäkring, vilket ger ditt husdjur det skydd det behöver vid sjukdom eller skada. Dessutom kan du inte välja bort några skydd som du inte vill ha, vilket innebär att din hund får maximalt skydd.

En annan fördel med ICA Hundförsäkring är att den erbjuder möjligheten att samla stammispoäng på försäkringskostnaden. Detta innebär att du inte bara får värdefullt skydd för din hund, utan också belönas för att vara en lojal kund.

ICA Hundförsäkring erbjuder också obegränsade digitala veterinärbesök. Detta är en enorm fördel i dessa tider då digitala lösningar blir alltmer populära och praktiska. Du kan få den vård din hund behöver, när den behöver det, utan att behöva lämna hemmet.

Ytterligare en fördel är att ICA är relativt nya på marknaden för djurförsäkringar och håller de bästa priserna på hundförsäkringar. Dessutom erbjuder de bonus på ICA-kortet, vilket gör det ännu mer kostnadseffektivt.

hundförsäkring ICA

Innehållet i ICA hundförsäkring

ICA hundförsäkring innehåll

ICA Hundförsäkring är en omfattande försäkringslösning som ger ägare till hundar det skydd de behöver för att hålla sina husdjur friska och säkra. Denna försäkring är designad med hundägarens behov i åtanke, och erbjuder en rad olika skydd som hjälper till att täcka kostnaderna för potentiella sjukdomar, skador och andra oförutsedda händelser.

En av de mest framträdande aspekterna av ICA Hundförsäkring är dess täckning för veterinärvård. Veterinärvård kan vara dyrt, särskilt när man ställs inför oväntade nödsituationer eller långvariga sjukdomar. Med ICA Hundförsäkring kan du känna dig trygg i vetskapen om att kostnaderna för din hunds medicinska vård kommer att täckas. Detta inkluderar allt från rutinmässiga kontroller och vaccinationer till mer komplexa behandlingar som operationer och långvarig medicinsk vård.

Utöver detta erbjuder ICA Hundförsäkring också livförsäkringsskydd. Om din hund skulle avlida eller behöva avlivas på grund av sjukdom eller olycka, kan denna del av försäkringen ge ekonomiskt stöd för att täcka kostnaderna för detta. Detta kan bidra till att lindra den finansiella bördan vid denna typ av händelser, vilket gör det lite lättare att hantera en sådan svår tid.

ICA Hundförsäkring erbjuder också ersättning för sjukdomar och skador. Om din hund skulle drabbas av en sjukdom eller skada, kan försäkringen bidra till att täcka kostnaderna för behandling, inklusive mediciner och operationer. Detta kan vara särskilt viktigt för hundägare, eftersom kostnaderna för veterinärvård snabbt kan bli betydande.

Det spelar ingen roll om din hund är en valp som just har kommit till ditt hem, eller en äldre hund som har varit en del av din familj i flera år. ICA Hundförsäkring erbjuder det skydd och den trygghet du behöver för att ta hand om ditt husdjur på bästa sätt. Med denna försäkring kan du känna dig trygg i vetskapen om att din hund är skyddad, oavsett vad livet har i beredskap.

Innehåll ica hund

ICA hundförsäkring självrisker

ICA

ICA hundförsäkring Självrisker

Se ditt pris

ICA hundförsäkring Omdöme

ICA hundförsäkring har generellt sett ett gott rykte bland sina kunder och arbetar aktivt för att upprätthålla sin höga kundnöjdhet. Den erbjuder en hundförsäkring som är relativt enkel att förstå med tydliga villkor, vilket är uppskattat av många hundägare. ICA hundförsäkring sticker inte ut nämnvärt men den uppfyller de grundläggande behoven hos hundägare och ger ett brett skydd med generösa och höga ersättningsnivåer vid flera skador.
Priset på en ICA hundförsäkring varierar på vilken ras, var man bor och åldern på hunden för att nämna några punkter. En intressant aspekt av ICA hundförsäkring är att man får ICA-bonuspoäng på premien, vilket gör det ännu mer kostnadseffektivt för de som regelbundet handlar på ICA.
ICA Försäkring är en ny uppstickare på den svenska försäkringsmarknaden, men de har redan lyckats skapa bra försäkringsprodukter som är uppskattade av konsumenterna. Vi ger ICA hundförsäkring 4,8 av 5 i betyg.


ICA hundförsäkring Kontakt

ICA

Öppettider: Helgfria vardagar 08:00-17:30
Tele: 033-474790

n.


Se ditt pris

Frågor och svar

Frågor och svar?

Vad ingår i ICA hundförsäkring?

ICA Hundförsäkring inkluderar veterinärvårdsförsäkring, livförsäkring och rehabiliteringsförsäkring. Detta ger ditt husdjur omfattande skydd vid sjukdom eller skada.

Får jag bonuspoäng på ICA hundförsäkring?

Ja, du får ICA-bonuspoäng på hela din försäkringspremie. Dessa poäng kan sedan användas för inköp i ICA-butiker.

Hur mycket kostar ICA hundförsäkring?

Priset på en ICA hundförsäkring varierar beroende på hundens ålder, ras och var du bor. Du kan få en personlig offert på ICA Försäkrings hemsida.

Vad händer när min hund blir äldre med ICA hundförsäkring?

När hunden blir äldre (5, 7 eller 9 år beroende på ras), börjar en sänkning ske av livförsäkringsbeloppet.

Publicerat av

Redaktionen
Forsakran.se
Logo